Bambusové rastliny sú šťastné rastliny

Použitie zelených rastlín, ako sú bambusové rastliny je ideálne pre využitie vo feng šuej. Tieto rastliny, sú veľmi živé bytosti, ktoré nevyžadujú veľa údržby, pohlcujú oxid uhličitý a uvoľňujú kyslík, čo pomôže vyčistiť vzduch od jedov a znečistenia. Tieto konkrétne rastliny môžu priniesť šťastie svojim majiteľom, alebo každému, kto sa zdržuje v ich blízkosti.

Tento druh je odolný, prosperujúci, vysoko flexibilný a veľký kandidát reprezentácie bohatstva a prosperity. Umiestnenie na zlom mieste môže mať nevhodné účinky na vaše feng šuej úsilie. Bambus musí zostať v dobrom stave. Keď je v dobrom stave, priťahuje pozitívnu energiu a naopak, keď je zlom zdravotnom stave zase priťahuje zlé energie.

Ak ochorie, alebo vyhynie, potom prinesie len smolu a nešťastie. Ak sa tak stane, odstráňte ho ihneď. Čím dlhšie ostane v zlom stave, tým horšie nešťastie sa môže stať. Priebežne si bambus všímajte. Nepriame slnečné svetlo je pre tieto rastliny primerané. Starajte sa o bambus, aby bol zdravý. Keď sa darí jemu, darí sa aj Vám.

Žiadne komentáre: