Feng Šuej v spálni

Jeden zo symptómov zlej lokality postele sa môže prejaviť ako náchylnosť na choroby a nehody. Keď je posteľ umiestnená v lokalite s negatívnou energiou a človek na nej staticky leží 8 hodín počas noci, táto negatívna energia môže spôsobovať minimálne nervozitu a náchylnosť na choroby. A toto môže byť iba začiatok mnohých problémov, vrátane rôznych druhov porúch na duševnej, emocionálnej alebo fyzickej úrovni.

Pre čo najsprávnejšie usporiadanie spálne podľa feng šuej je potrebné zohľadniť niekoľko dôležitých zásad:

1. Posteľ by mala byť lokalizovaná takým spôsobom, aby mala pri sebe mohutnú podporu, akou je napr. stena. Je prospešné, aby sme spali v polohe aby bola hlava blízko pri stene. Čím ďalej je hlava od steny počas spánku, tým sa vystavujeme menej priaznivej energii.

2. Nieje dobré mať nad posteľou nejaký druh stropného ventilátora, ktorý môže negatívne ovplyvniť pôsobenie energií v spálni.

3. V spálni by nemali byť zrkadlá. Okrem toho, že sa zrkadlá používajú na odrazenie energií z opačného smeru, zrkadlá môžu taktiež odrážať energie do rôznych smerov a tým pádom sa vytvára dynamickejší pohyb jang energie. Keď je príliš jang energie prítomnej v spálni, sťažuje to pôsobenie jing energie, ktorá je pre spálňu preferovaná. Z toho dôvodu feng šuej neodporúča mať zrkadlá v spálni.

Žiadne komentáre: