Feng šuej vo vašom aute

Mnohí ľudia aplikujú feng šuej vo svojich obývačkách, spálňach, kanceláriach, ale je ešte ďalšie miesto, kde trávime mnoho času a to v aute a preto by sme nemali zabúdať ani na feng šuej v aute. A prečo je aplikovanie feng šuej v aute dôležité?

Negatívna energia v aute ovplyvňuje nielen vodiča, ale aj jeho spolujazdcov. Aplikovanie feng šuej môže zvýšiť váš zmysel pre čistotu a ochranu a dokonca môže pomôcť predísť hnevu na cestách tak, že vás bude udržiavať pokojnými počas jazdy.

Kde začať? Najskôr umyte svoje auto. Špinavé auto zabraňuje pozitívnemu prúdeniu čchi, ktoré by mohlo ovplyvniť vás a vaše riadiace schopnosti. Dôležité je očistiť nielen vonkajšok auta, ale aj interiér. Neporiadok vo vašom aute je ešte nepriaznivejší ako vo vašom dome alebo byte, nakoľko v aute je omnoho menej priestoru. Energia čchi by mala prúdiť voľne a pozitívne. Nepotrebné predmety by mali ostať mimo auta.

Okná sú oči auta, takže ich udržiavajte čisté. Vo feng šuej by mali okná dávať čistý výhľad na vašu cestu životom. Čisté okná umožňujú pozitívnej energii vstúpiť dnu zvonka a samozrejme pomáhajú viditeľnosti na cestu.

Najlepší element pre auto je voda. Vo svojom aute by ste mali mať fľašu vody a piť z nej, keď ste smädný. Táto voda by nemala byť stará.

Aj keď cestujete, je dôležité byť nejakým spôsobom uzemnený. Tento účel môžu splniť rôzne kamene alebo kryštály. Je dobré odložiť kameň do odkladacej skrinky, alebo nechať visieť nejaký kryštál z vnútorného spätného zrkadla.

Žiadne komentáre: