Feng šuej a vaše zdravie

Je všeobecne známe, že pokiaľ máte veľa stresu v práci, doma a v rodine, tak to môže vážne ovplyvniť vaše zdravie, ale zamysleli ste sa nad tým, že váš domov alebo kancelária môžu prispievať k vašim zdravotným problémom? Pracovisko alebo domov, ktoré nie sú v rovnováhe môžu spôsobovať zdravotné problémy ako je bolesť hlavy, depresia, vysoký krvný tlak alebo ďalšie problémy.

Podľa filozofie feng šuej je všetko vo vesmíre navzájom prepojené prostredníctvom prúdenia energie čchi, takže ak energia čchi, ktorá prúdi cez váš domov je blokovaná, alebo neprúdi správne, tak vaše telo môže pocítiť negatívne účinky týchto narušení. Takže akékoľvek rušenie energie čchi vo vašej spálni, obývačke alebo kancelárii pôsobí na váš zdravotný stav.

Mnoho ľudí sa zdráha prijať myšlienku, že umiestnenie nábytku v miestnosti vás môže urobiť chorými, ale ak sa nad tým dostatočne zamyslíte, pravdepodobne vás "napadne" minimálne niekoľko miest, kde sa pohybujete každý deň a necítite sa tam príjemne alebo sa cítite byť chorý bez nejakej príčiny. Je vo vašom dome alebo byte nejaká miestnosť, kde sa proste necítite dostatočne pohodlne? Nájde sa vo vašej práci kancelária alebo nejaká konkrétna miestnosť, ktorú neznášate? Vaše telo iba odpovedá na negatívnu energiu toho miesta.

Pokúste sa použiť feng šuej princípy aspoň v jednej miestnosti a určite si takmer okamžite všimnete rozdiel v tom, ako sa cítite v tejto miestnosti. Ak chcete skutočne otestovať efekt tejto zmeny, tak zavolajte niekoho z rodiny alebo známych, ktorí o vašom zámere nevedia, aby vám povedali, ako sa cítia v danej miestnosti. Je vysoká pravdepodobnosť toho, že vám povedia to, že sa cítia pokojne a uvoľnene v miestnosti, ktorá bola usporiadaná podľa pravidiel feng šuej. Tento pokojný a uvoľnený pocit môže byť katalyzátorom pre telo, aby sa začalo uzdravovať.

Žiadne komentáre: